Тази сутрин е открито тялото на  изчезналата преди три дни

...
Тази сутрин е открито тялото на  изчезналата преди три дни
Коментари Харесай

Откриха мъртва изчезналата млада жена от с. Пъдарско


Тази заран е намерено тялото на  изчезналата преди три дни млада жена от пловдивското с. Пъдарско. По неофициална информация, най-вероятно става дума за ликвидиране. Задържан за разпит е брачният партньор на дамата, с който от известно време са били разграничени. От Пловдивската полиция към този момент не  съобщават  детайлности. 

28-годишната Фанка Ангелова, майка на две деца, бе в неопределеност от петък сутринта, когато е тръгнала за работа. Сигналът в полицията обаче е подаден на другия ден, 26 ноември, откакто околните и безрезултатно опитвали да се свържат с нея по телефона до късно през нощта в петък. 

Роднините и първи са почнали издирването на дамата по нормалния и маршрут, където разкрили транспортното средство, с което се движела. До него са открити персоналните и движимости, а дамската и чанта била захвърлена в близкия до пътя водоем. Това е втори сходен случай за последните 10 дни в този регион след изгубването на  детето на сирийски бежанци, настанени  в близкото до Раковски с. Болярино. Тогава казусът завърши с щастлива развръзка, тъй като дребната Рейсян бе открита жива и здрава още същата нощ край селото. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР